MenighedslejrEn gruppe mennesker sidder omrking bålet på menighedslejr.

Der afholdes en årlig menighedslejr fra fredag til søndag, en weekend først på efteråret. Den slutter af med gudstjeneste i Kvaglund Kirke søndag kl. 10.30.

Denne lejr skal styrke fællesskabet i menigheden for alle aldersgrupper. Der er et alsidigt indhold med både voksen- og børneprogram.

Menighedslejr 2015
Igen i år har Kvaglund kirke inviteret til menighedslejr. Den blev afholdt den 21.- 23. august på Sydvestjyllands-efterskole. Der er blevet afholdt mange lejre; men de sidste tre år har jeg været så heldig at kunne være med og det er noget af det bedste jeg kan komme med til.
Lille pige smil ved bålJeg glæder mig, næsten som et barn glæder sig til juleaften eller til sin fødselsdag, til disse menighedslejre. En forventnings spænding starter flere dage før, og på selve dagen, hvor vi skal mødes, er jeg på nippet af at få mavepine. Nu skal det ske, nu snart skal jeg være sammen med nogle af de mennesker, jeg holder allermest af og om det bedste i mit liv. Jeg er spændt på hvad der skal ske! Jeg ved noget.... jeg ved at der vil være tid til at mødes, tid til snakke, til sjov og leg og til alvor, der skal laves mad, og underholdning, der vil være lovsang og undervisning og alle deltagere på lejren vil være med til at det kan lykkes; men jeg ved ikke hvad der sker, ud over maden som jeg selv har en finger med i.
På en menigheds-lejr har vi som menighed, tiden til at komme hinanden tættere, og lære lidt mere om hinanden. Vi har tid til at drage omsorg for hinanden, opleve og se hinanden. Jeg syntes, det er som om, vi der kan opleve os som en stor familie på weekend. Vi sidder ved et fællesbord, sover under samme tag og deler vores resurser og evner og siger godnat og godmorgen. Det er måske også der vi ser hvem vi er og hvad vi mangler, så det er lærerigt for mig.
At investere sin weekend på en menighedslejr er meget værd. Denne mulighed for fællesskab er unik og jeg ville gerne at mange flere kunne opleve det.
I år havde vi undervisning af Leif og Anne-Mie Skak Johanson ud fra 1. Brev til Korinterne kap. 12 med understregning af v. 7 og kap. 13, og med en sløjfe til Paulus brev Efeserne. Kap. 4 v.7, 11-16 En virkelig god undervisning som gav, tror jeg, enhver noget at tænke på og tage med sig. Denne mulighed, at vi, en stor del af menigheden får en fælles undervisning betyder en hel masse bl.a. en fælles læreplads, forståelse for hinanden, selvindsigt og et dybere liv med Gud.
Tak til alle for en fantastisk weekend
Inger Nielsen
Leg i hallen.