Nyheder


Gospel INFOGOSPEL-INFOGospelkor INFONogle tanker om VingårdsmandenPernille Sand Folkersen


Aktivitetskalender

Fredag 22/09-2017

09:30 Babysalmesang

17:30 Running Dinner

Fredag d. 22. sept. kl...

Søndag 24/09-2017

10:30 Gudstjeneste ved Jakob Wilms Nielsen

Temagudstjeneste om Lu...

Tirsdag 26/09-2017

14:30 Tirsdagscafé

Film om Martin Luther<...

[Nyhederne pr. e-mail] [Skriv nyhed]
Weekendtur med mandeklyngen Kvaglund Kirke

Danny Schmidt Jensen fortæller om sin oplevelse på weekendtur med mandeklyngen

Weekendturen var min første af slagsen. Jeg har kommet lidt ustabilt i kirken på det seneste og havde brug for at møde andre mænd i fællesskab med Gud.

Vi ankom fredag aften til Terp Spejdercenter, til en fælles introduktion af hinanden og hvad der skulle ske i weekenden. Leifs kone havde været så elskværdig at købe mad ind til weekenden samt lave opskrifter så selv vi mænd kunne finde ud af at begå os i et køkken.

Fredag aften bød desuden på en let teambuilding opgaven indeholder spaghetti og skumfiduser (I kan se et billede i artiklen).

Vi havde fået til opgave at vi til sammen skulle stå for BUSK-gudstjeneste om søndagen og emnet til dagen faldt på historien om David og Goliat. Vi delte os ud i grupper og hver gruppe havde ansvaret for en del af gudstjenesten.

Dette brugte vi en stor del af lørdagen på, foruden en workshop hvor Tom Eriksen holdt et fantastisk foredrag og en, for nogle, yderst konkurrencepræget orienteringsløb. 

Da vi nåede aften om lørdagen, havde vi en god samtale om hvor Gud er i hvert vores liv, som udover en dyb snak også indeholdt en murer-ske. Vi fik lækker aftensmad og sluttede aftenen af med en snak mand og mand imellem og et spil kort.

Søndag tog vi afsted i kirken efter morgenmaden, og hvor David (Jens Muff) og Goliat (Knud Erik) tog imod godt 200 mænd, kvinder og børn, og havde en helt fantastisk gudstjeneste. Det var rart at lære nogle andre mænd og komme lidt tættere på dem og deres rejse med Gud. Det er en oplevelse jeg glæder mig til at gentage og alle mænd er velkommen - så hvis du kan lide god mad, hygge og nærvær med Gud, så er også DU velkommen til at deltage næste år.

Skrevet 5/12-2016 kl 16.42 af Danny Schmidt Jensen (webmaster@kvaglundkirke.dk)