3 dates med din partner

I Kvaglund kirke afholder vi et parkursus over tre aftner med tid til hinanden og undervisning.
Vi har inviteret undervisningskonsulent Søren Marcussen og Par- og familieterapeut Steen Kruse til at give input til samtaler om parforholdet.
Aftnerne vil være bygget op som en date med din partner. I vil sidde for jer selv og spise middag sammen, hvorefter der bliver input og tid til samtale, hver par for sig.
Henover kurset arbejder I med temaer i jeres parforhold, som I finder vigtige.

Kurset forløber over tre aftner d. 15/5, 29/5 og 12/6 2017. Alle aftner starter kl. 18.30 med middag og slutter kl. 21.30.
De tre 'dates' koster 600 kr. i alt inkl. middag.
Kontakt Margrethe Cæsar Bjerg for ydeligere information om kurset, samt tilmelding: margrethe79@hotmail.com.

Bemærk: Begrænset antal pladser!

Invitation til parkursus

I har måske levet sammen i få åreller mange år. I er måske en familie bestående af bare jer to eller måske 1, 2, 3, flere børn. I har måske altid syntes, at det gik meget godt eller måske har I et forhold præget af mange konflikter. Ligegyldigt hvad der er jeres udgangspunkt, så er parkurset for jer, der gerne vil hinanden og gerne til jeres forhold.

I Kvaglund Kirke syntes vi at det er vigtigt at tilbyde par mulighed for at arbejde med deres parfolhold. Vi tror, vi er skabt af Gud, som mand og kvinde, og at vi er skabt til at give os selv til hinanden i kærlighed, tilgivelse og tjeneste. Hvilket bedre sted at øve sig end i parfolholdet.

Vi håber, at I vil deltage i kurset!

Magrethe og Jens Jørgen Bjerg (Værter på kurset)