Nyheder


Gospel INFOGOSPEL-INFOGospelkor INFONogle tanker om VingårdsmandenPernille Sand Folkersen


Aktivitetskalender

Fredag 22/09-2017

09:30 Babysalmesang

17:30 Running Dinner

Fredag d. 22. sept. kl...

Søndag 24/09-2017

10:30 Gudstjeneste ved Jakob Wilms Nielsen

Temagudstjeneste om Lu...

Tirsdag 26/09-2017

14:30 Tirsdagscafé

Film om Martin Luther<...

Konfirmation

Konfirmation forudsætter, at man er døbt. Men hvis man ikke er døbt, er man alligevel meget velkommen til at deltage i konfirmationsforberedelsen og følge undervisningen. Undervejs kan man så beslutte om man evt. vil døbes. I kvaglund sogn er der konfirmation i 7.klasse.
konfirmationsforberedelsen begynder i august/september og varer indtil konfirmationerne i foråret. I slutningen af 6.klasse vil alle elever blive informeret om indskrivelsesdatoer.
For alle konfirmander gælder det, at regelmæssigt kirkegang er en nødvendig del af forberedelsen.
Konfirmation er ikke nødvendig, hvis man bliver døbt i konfirmationsalderen. Man kan arrangere, at de der ikke er døbt, bliver døbt den dag, de andre i klassen bliver konfirmeret. Så er det 'dåbsfest' for nogle, 'konfirmationsfest' for andre, men stadig samme festdag.

I Kvaglund Kirke er der konfirmationsgudstjeneste på Store Bededag (fredag) og dagen efter Store bededag (lørdag)

På ”små” årgange, hvor der ”kun” er to spor på Kvaglundskolen konfirmeres a-klassen Store Bededag og b-klassen dagen efter. På årgange med 3 spor bliver de to mindste klasser slået sammen. Hvis der er særlige ønsker til hvilken af de to konfirmationsdage man ønsker kan det efterkommes.

Datoer kan ses på

http://www.rmadsen.dk/kal/