Kirkekoret

Kirkekoret er et kor for alle både piger og drenge fra 4. -5. klasse og opefter,

Koret øver hver torsdag kl. 15.30 - 17 og synger til gudstjenester om søndagen, hvor koret mødes kl. 9.30 til en kort prøve inden gudstjenesten kl. 10.30.

I koret synger vi salmer, lovsange, gospel og meget forskellig musik, samtidig med at vi arbejder med noder og sangteknik.

I kirkekoret tjener man lidt lommepenge ved at synge med om søndagen, hvis man har deltaget i torsdagens korprøve.

De første to gange, kan man være med og se, hvad det er. Efter to gange er der en lille optagelsesprøve inden man ansættes i koret.

Er du interesseret i at være med eller har spørgsmål, så kontakt organist Yvonne Søndergaard Larsen,

organist@kvaglundkirke.dk eller på tlf. : 22359354.