International Kvindeklub (Kvinder møder Kvinder)

Kvinder møder Kvinder er en international klub for kvinder uanset nationalitet og religiøs baggrund.

Målet er at fremme nydanske kvinders dannelse af netværk, integration og bedre livskvalitet gennem socialt samvær og udviklende aktiviteter hvor de medinddrages med de ressourcer de har i f.eks. syning, madlavning, kreativitet og input i samtaleemner.

Vi lærer at lave nationale retter og hører om traditionen, vi syr, fører samtaler om bl.a. kvindens stilling, knytter til på højtiderne og går i samtale om fx bøn og faste i de forskellige religioner. Vi har også undervisning i f.eks. sundhed, opdragelse af børn og skolehjem samtale.

Kvinderne foreslår selv emner til programmer og nogle vælges hvert halve år til at lave program sammen med lederen af projektet.

Vi mødes hver onsdag kl. 14.00 til 17.00.

Klubben mødes i "Kirkens Internationale Hus" bag Kvaglund Kirke.

Der er tilknyttet 12-14 frivillige medarbejdere, både danske og ny-danske kvinder.
Læs programet for International Kvindeklub her.

Kontaktperson:
Leder af "Kvinder møder Kvinder":
Inge Skjølstrup