Kvaglund Kirkes Gospelkor

Øveaften: Tirsdage klokken 17-19. Koret har bestået siden 2006. Der er 80-90 medlemmer. Der er ingen optagelsesprøve. Vi synger 3-stemmigt, og de fleste sange er på engelsk.

Hvis du har lyst til at synge gospel, er det muligt at komme med i koret i januar, hvor koret er
åbent for optagelse af nye medlemmer. Der er venteliste, så bliv skrevet på ventelisten, så bliver du kontaktet til januar. Koret er åbent hele året for nye mandlige medlemmer. Det koster 400 kroner for et helt år at synge i koret. Herudover bliver der arrangeret Gospelworkshops (ca. hvert halve år), som man betaler særskilt for.
Det forventes, at man forsøger at deltage heri. Koret synger til Gospelgudstjenester, Gospel-julekoncert og andre arrangementer to-tre gange i
løbet af hver halvårssæson. Så vidt, det er muligt deltager kormedlemmerne i dette.

Kontaktperson er Sonja Kærsgaard, tlf: 2213 3436, mail: sonjakaersgaard@gmail.com

Gospelkoret dirigeres af den meget erfarne gospelkorleder: Lydiah Wairimu.
Lydiah blev født i Kenya den 14.. maj 1974. Som seksårig kom hun ind i skolens sangkor i Nairobi, hvor hun blev udvalgt til - år efter år - at synge i et kæmpekor for landets Præsident på nationaldagen. Lydiah har sunget i kirkekor og andre kor med klassiske værker i repertoiret, men koncentrerer sig nu om gospelmusikken.
Hun har boet i Danmark siden 1997 og er, ud over Kvaglund Kirkes Gospelkor, leder af Gospelkor i Vildbjerg, Haderup, Holstebro, Horne, Lemvig og Klitmøller.
Gospelkorets erfarne og dygtige pianist er Benny Jørgensen.

Kvaglund Kirkes Gospelkor mailinglist