Åben Kirke

Kirken er bygget 1985 og er beliggende på et butikstorv i 6705 Esbjerg Ø. Kirken er udsmykket med billeder af billedhuggeren Erik Heide. Kirken er præget af rustikke materialer: Væggene er hvidkalkede og gulve, skulpturer, døbefond og alter er fremstillet i granit. Af udsmykningen kan nævnes ”opstandelseskorset”, som sammen med ”brudstykker fra den sprængte grav” danner altertavlen og døbefonden med ”livets træ” samt de mange helligåndsduer i granit og støbejern rundt i kirken. Vinduet over udgangen er presset udad af Helligåndens kraft, og en af duerne, der også symboliserer apostlene, er fløjet ud i verden og sidder og sunder sig i gårdhaven.

Kvaglund Kirke er kendt for sine mange frivillige medarbejdere og et stort tværkulturet arbejde. Kirken er åben de fleste dage når der er aktiviteter eller når kirketjeneren er til stede. Hvis man kommer til en lukket dør, kan man ringe til et af telefonnumrene på den udedørs opslagstavle.

Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10.30.

Ønske du fællesskab omkring troen, er gudstjenesten et godt sted at begynde. Der er også mulighed for en snakke med andre og med præsten under kirkekaffen.

Du kan gå ind i kirken og sidde i stilhed - og du kan tænde et lys i lysgloben.