Nyheder


Gospel INFOGOSPEL-INFOGospelkor INFONogle tanker om VingårdsmandenPernille Sand Folkersen


Aktivitetskalender

Fredag 22/09-2017

09:30 Babysalmesang

17:30 Running Dinner

Fredag d. 22. sept. kl...

Søndag 24/09-2017

10:30 Gudstjeneste ved Jakob Wilms Nielsen

Temagudstjeneste om Lu...

Tirsdag 26/09-2017

14:30 Tirsdagscafé

Film om Martin Luther<...

[Nyhederne pr. e-mail] [Skriv nyhed]
Fælles spisning

Fællesspise aften
En aften med fællesskab, leg, underholdning, lovsang og rigtig god mad. Det er opskriften på en fantastisk aften med mennesker som man kender og nye mennesker som man lærer at kende.
Det er en stille og rolig aften som folk nyder og man kan se det på deres ansigter. De hygger med hinanden, snakker sammen om alt mellem himmel og jord og griner sammen. Og børn leger med hinanden og man kan høre dem grine og hygge sig.
Men hvad foregår der på en sådan aften? ....

Vi kan tage eksemplet fra den 24.februar. Vi har alle sammen haft retter med hjemmefra som vi dækker på et fælles bord og her tager alle lige det de har lyst til og smager på mange forskellige retter. Herefter deles børn og voksne op. Hos børnene havde man et tema, ”Fangerne på fortet”. Børnene skulle igennem forskellige udfordringer som de skulle løse for at få fat på en nøgle som de skulle bruge til at åbne en kuffert. I alt skulle de finde 6 nøgler. Børnene havde det sjovt og fjollede lidt rundt samtidig. De hyggede sig og nød udfordringerne og var godt med i legen.

Samtid med at børnene blev underholdt så var der underholdning i form af lege for voksne. Det er forskellige lege som udfordre de voksne engang imellem, men som man hygger sig med og som man leger i hold.

Aftenen afsluttes altid inde i kirken med lovsang og en aften bøn samt andagt.

Næste Fællesspise aften er den 24.marts kl. 17:30. Kom glad...

 

Skrevet 25/2-2017 kl 18.06 af Gert Lorenzen Balle (webmaster@kvaglundkirke.dk)